Overheid investeert in erosiebestrijdingsprojecten, ook in het Hageland.
Volledig scherm
Overheid investeert in erosiebestrijdingsprojecten, ook in het Hageland. © Vlaams-Brabant

Hageland krijgt aanzienlijke subsidies om water- en modderoverlast aan te pakken

Diest/scherpenheuvel-Zichem/LinterErosiebestrijdingsprojecten in Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Linter krijgen subsidies van de Vlaamse regering. Bedoeling is om er werken mee uit te voeren om de frequente water- en modderoverlast op te lossen. 

 1. Inès (20) wéét waar haar gestolen miniatuurpaarden zijn, maar kan blijkbaar niets doen: “Eentje heb ik zelfs moeten terugkopen voor 350 euro. Mijn éigen paard, hé”
  PREMIUM
  Aarschot

  Inès (20) wéét waar haar gestolen miniatuur­paar­den zijn, maar kan blijkbaar niets doen: “Eentje heb ik zelfs moeten terugkopen voor 350 euro. Mijn éigen paard, hé”

  Inès Vleugels (20) uit Langdorp trekt naar de vrederechter om haar laatste miniatuurpaardje terug te krijgen dat in november vorig jaar samen met 2 andere werd gestolen van een weide in Blauberg (Herselt). Eentje kon ze al ophalen in Zandhoven, voor het tweede moest ze hallucinant genoeg wel betalen... “Ik voel mij belazerd, ik heb alle papieren, maar blijkbaar volstaat dat niet. Gelukkig heb ik ook de aankoopdocumenten nog, anders had ik helemaal geen zaak.”
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch