De Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH deelde de afgelopen weken 18 loopwagens en -fietsjes uit aan de kinderafdeling van de ziekenhuizen in Diest. Ook She’s Mercedes ambassadeur Celine Van Ouytsel woonde een overhandiging bij.
Volledig scherm
De Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH deelde de afgelopen weken 18 loopwagens en -fietsjes uit aan de kinderafdeling van de ziekenhuizen in Diest. Ook She’s Mercedes ambassadeur Celine Van Ouytsel woonde een overhandiging bij. © Bollen

Groep VDH schenkt 18 loopwagens en -fietsjes aan de ziekenhuizen in de omgeving: “Het moet niet altijd commercieel zijn”

DiestDe Mercedes-Benz concessiehouder Groep VDH deelde de afgelopen weken 18 loopwagens en -fietsjes uit aan de kinderafdeling van de ziekenhuizen in Diest, Herentals en Mol. Het initiatief is een steunbetuiging aan de zorgsector.

  1. Twintiger loopt tegen de lamp
    Diest

    Twintiger loopt tegen de lamp

    Op de hoek van de Schaffensestraat en de Schoenmakersstraat in Diest reed woensdagochtend tegen de gevel van een woning. Een deskundige onderzocht de stabiliteit van het gebouw , zag geen problemen, waarna de zaak onderling zou geregeld worden. Na enkele uren bleek de muur verder los gekomen te zijn van het gebouw en dreigde op de openbare weg te vallen. In samenspraak met de brandweer heeft de politie vervolgens de straat moeten afsluiten zodat een stuk van de muur kon afgebroken worden. Tijdens de verkeersregeling negeerde een 21-jarige man uit Diest de verboden richting en reed daarbij in de armen van de politie. Hij testte positief op het gebruik van drugs waarna zijn rijbewijs werd ingetrokken.