Wie wil bouwen of verbouwen in Diest kan gratis duurzaam bouwadvies bekomen
Volledig scherm
Wie wil bouwen of verbouwen in Diest kan gratis duurzaam bouwadvies bekomen © Photo News

Gratis duurzaam bouwadvies voor elke Diestenaar

De samenwerkingsovereenkomst tussen de stad Diest en Dialoog vzw voor het uitvoeren van duurzame bouwadviezen werd verlengd. Dialoog vzw wordt als onafhankelijke organisatie ingeschakeld voor het ‘Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen’ en geeft kwalitatief en onafhankelijk duurzaam bouwadvies. Een duurzaam bouwadvies staat voor een persoonlijk advies op maat op vlak van oriëntatie, isolatie, ventilatie, energiezuinige verwarmingssystemen, waterbesparing, gebruik van hemelwater of duurzaam materiaalgebruik.

0 reacties

 1. Afvalvrij mei wil komaf maken met voedselverspilling
  Beringen

  Afvalvrij mei wil komaf maken met voedselver­spil­ling

  Om mensen bewust te maken van voedselverspilling heeft Limburg.net dit jaar de slagzin ‘Maak het verschil met elke schil’ in het leven geroepen voor haar jaarlijkse campagne Afvalvrij mei. Ook Beringen doet mee aan de actie Op dinsdag 24 mei geeft duurzame organizer Chantal Van Gent praktische tips voor een leven met minder afval. Om 20.00 uur in de bib vertelt ze over eenvoudige keuzes die in de winkel en in de keuken minder afval veroorzaken. Eerder leerde ze al een zo goed al volzette workshop hoe je zelf je eigen schoonmaakmiddel maakt. Dit scheelt enorm in de portemonnee en de PMD-zak.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.