Nieuwe vuilbakken kleuren het Warandepark.
Volledig scherm
Nieuwe vuilbakken kleuren het Warandepark. © rv

‘Get Your Sh*t Together’, nieuwe vuilbakken kleuren het Warandepark

DiestVanaf vandaag, donderdag 29 juli, vind je in het Warandepark van de stad Diest enkele opvallende vuilnisbakken terug. Met de campagne ‘Get Your Sh*t Together’ wil het stadsbestuur alle bezoekers van het park aansporen om hun afval op te ruimen.

  1. Met zijn elektrische fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”
    PREMIUM

    Met zijn elektri­sche fietsen wil Filip (51) Europa veroveren: “Putten of kasseien? Met de ÅSKA BIKE is zelfs op Belgische wegen rijden een plezier”

    “Doorgedreven comfort, fietsveiligheid en een rijervaring waar je alleen maar gelukkig van kan worden.” Met de ÅSKA BIKE, die eind deze maand officieel wordt gelanceerd, wil ondernemer Filip Dehing (51) uit Leefdaal de elektrische fiets ‘revolutioneren’. Daarvoor doet hij uitsluitend een beroep op gespecialiseerde Belgische en Europese leveranciers. “Met enkele belangrijke zaken onderscheiden wij ons van de concurrentie.” Koken kost geld, zo blijkt uit het prijskaartje van de tweewieler.