Gemeenteraad trekt 2.900 kijkers via Facebook

DIESTDe gemeenteraad van Diest werd maandagavond voor het eerst live uitgezonden op internet. De uitzending van twee uur via Facebook werd door 2.900 kijkers gevolgd. Het initiatief kwam van de jongeren van Open Diest.

 1. Bloemenpracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips
  PREMIUM
  Hageland

  Bloemen­pracht in het Hageland: stap op de fiets en ontdek de mooiste bloesems met onze 8 tips

  Deze maand komen de bloesems weer piepen! Ideaal om in het Hageland te genieten van feeërieke natuurlandschappen, nu het sociale leven alweer op een laag pitje staat. Wij trokken de Brabantse wijngaarden in en stippelden een leuke fietsroute uit, goed voor zo’n anderhalf uur of 25,4 km fietsplezier in de beentjes. Onderweg ontdek je onder meer fruitdorp Glabbeek, de geboortestreek van Eddy Merckx, tal van kunstwerken en takeawaystops.
 2. Grote Markt tijdelijk afgesloten voor rioleringswerken
  Diest

  Grote Markt tijdelijk afgesloten voor riolerings­wer­ken

  Omwille van rioleringswerken wordt de Grote Markt vanaf maandag 12 april tot en met vrijdag 16 april, onder normale omstandigheden, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de Cabaretstraat vanaf Wijnbar Violette en de Scholenstraat. Er wordt een tijdelijke omleiding voorzien via de Cleynaertstraat (achter de kerk door), de Oscar Nihoulstraat en de Koning Albertstraat. Deze werken worden uitgevoerd in functie van het totale project winkel-wandel-straat. Voetgangers en fietsers kunnen wel door de werfzone.
 1. Koppel gaat uit eten en laat een fooi achter van maar liefst 800 dollar
  Play

  Koppel gaat uit eten en laat een fooi achter van maar liefst 800 dollar

 2. American footballspeler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"
  Play

  American football­spe­ler houdt dief tegen: "Wil je geld hebben? Ga werken, ga naar school"