Filip en Nele zijn bijzonder fier op hun vernieuwde winkel.
Volledig scherm
Filip en Nele zijn bijzonder fier op hun vernieuwde winkel. © RV

Filip en Nele openen vernieuwde Spar in Diest

Donderdag openen Filip Claes en Nele Stalmans de vernieuwde buurtsupermarkt Spar Colruyt Group in de Michel Theysstraat, in hartje Diest. De winkel werd ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. “We nodigen samen met ons 20-koppig team iedereen uit op woensdag vanaf 18 uur voor een rondleiding, een hapje en een drankje”, zeggen Filip en Nele.

0 reacties

 1. Blind Spot bewaakt Citadel
  Diest

  Blind Spot bewaakt Citadel

  De stad Diest zet deze legislatuur in op kunst in de publieke ruimte. De openbare ruimtes in de stad worden zo bijzondere ontmoetingsplaatsen waar iedereen kan genieten van hedendaagse kunst. Er wordt een jaarlijks budget voorzien van 15.000 euro voor het realiseren van deze kunstwerken. Henk Delabie mocht de spits afbijten met ‘Blind Spot Diest’ aan de oprijlaan van de citadel. De stad Diest is kunstenaar Henk Delabie zeer erkentelijk: hij ontwierp de Blind Spot en hielp de firma Atelier Allerhanden, die de opdracht kreeg voor de realisatie van het werk.
 2. Bende riskeert tot zeven jaar cel voor metaaldiefstallen: “Ze bedreigden zelfs politie met wapen”
  Brugge/Ieper/Dendermonde/Beringen

  Bende riskeert tot zeven jaar cel voor metaaldief­stal­len: “Ze bedreigden zelfs politie met wapen”

  Een bende van 27 Roemenen riskeert in de Brugse rechtbank celstraffen tot 7 jaar voor tal van metaaldiefstallen bij schroothandelaars, metaalbedrijven en spoorwegen. In onder meer Ieper, Brugge en Beringen maakte de bende volgens het Openbaar Ministerie honderdduizenden euro’s aan materiaal buit. “Ze schuwden geen geweld, want ze bedreigden zelfs de politie met een vuurwapen”, stelde procureur Christophe Bergez.