Burgemeester van Halen Erik Van Roelen (CD&V), Christophe De Graef (Open Diest) van Diest, Hans Vandenberg (CD&V) van Bekkevoort en Manu CLaes (CD&V) van Scherpenheuvel stelden met trots hun vaccinatiecentrum in Diest voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester van Halen Erik Van Roelen (CD&V), Christophe De Graef (Open Diest) van Diest, Hans Vandenberg (CD&V) van Bekkevoort en Manu CLaes (CD&V) van Scherpenheuvel stelden met trots hun vaccinatiecentrum in Diest voor. © bollen

Eind maart opent vaccinatiecentrum in Diest voor het ‘brede publiek’: “Normaal werken we met AstraZeneca en Pfizer”

DiestAls alles goed gaat opent het vaccinatriecentrum in Diest de deuren voor het grote publiek in de week van 29 maart. Dan zouden de 85-plussers die nog thuis wonen aan de beurt komen. De betrokken gemeenten huren ook elk een auto waarmee een vrijwilliger minder mobiele mensen thuis zal ophalen. 

 1. Woonzorgcentrum Ezeldijk bestaat vijf jaar: “De toekomst wordt rooskleuriger”
  Diest

  Woonzorg­cen­trum Ezeldijk bestaat vijf jaar: “De toekomst wordt rooskleuri­ger”

  Woonzorgcentrum Ezeldijk in Diest bestaat vijf jaar, maar ook zij konden het niet vieren zoals ze dat eigenlijk graag hadden gewild. De bewoners kregen wel een uitgebreide maaltijd en er was een kleine receptie voor de medewerkers want die zijn intussen allemaal gevaccineerd maar dan nog moest het coronaproof. Directeur Benny Vandewijer (56) ziet de toekomst in elk geval rooskleuriger tegemoet.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief