Health Corner
Volledig scherm
Health Corner © PGA

Eerste parafarmacie opent de deuren in de Leuvensestraat in Diest: “Een soort supermarkt voor alles waar je geen voorschrift voor nodig hebt”

DiestMorgen opent de eerste parafarmacie op het grondgebied van Diest. Sophie Snykers en Yves Dassen openen op de Leuvensesteenweg de allereerste vestiging van Health Corner, dé plaats waar uw gezondheid en welzijn centraal staat. “Het is ons antwoord op de ‘pharmaline’s’ en dergelijke van de online wereld, met eigen kortingen en meer uitleg en diensten dan dat je online krijgt.” Klinkt veelbelovend, toch? 

  1. ASSISEN. Man (59) doodt partner met 53 messteken en wil het doen uitschijnen als zelfmoord: “Ik werd weggegooid als een vod”
    PREMIUM
    Halen/Tongeren

    ASSISEN. Man (59) doodt partner met 53 messteken en wil het doen uitschij­nen als zelfmoord: “Ik werd weggegooid als een vod”

    “Ik heb iemand anders, ik heb u niet meer nodig.” Eén simpel zinnetje was genoeg om Michel T. (59) door het lint te laten gaan. Toen zijn ex-partner Anja Vlayen (49) op 11 april 2020 haar laatste spullen kwam ophalen in zijn studio en de bekentenis deed, greep hij naar een mes en stak hij haar 53 keer. Vanaf morgen buigt het assisenhof in Tongeren zich over deze zaak.