Yentl Keuppens kiest voor haar eerste wijntje voor Nicky's Catwalk.
Volledig scherm
PREMIUM
Yentl Keuppens kiest voor haar eerste wijntje voor Nicky's Catwalk. © Keuppens, Smets

“Een gin-tonic als aperitief, en een wijntje bij het eten”, waar trekt influencer Yentl Keuppens (29) heen op 8 mei?

DiestInfluencer Yentl Keuppens weet precies waar en met wie ze haar eerste terrasje zal doen op 8 mei: op de Grote Markt in Diest, met een vriendin. Wat er op het menu staat, ligt ook al vast. 

 1. G-sportster Anke Sneyers behaalt Belgisch record en B-limiet voor Tokio
  Lummen

  G-sport­ster Anke Sneyers behaalt Belgisch record en B-limiet voor Tokio

  G-sportster Anke Sneyers (19) uit Lummen heeft dit weekend op de Flanders Cup Putbos Memorial Léon Buyle in Oordegem een Belgisch record gesprongen. Ze geraakte 4 meter en 37 centimeter ver, meteen ook de B-limiet voor de Paralympische Spelen in Tokio. Dat betekent dat de afstand niet genoeg is om automatisch gekwalificeerd te zijn, maar wel voldoende om in aanmerking te komen. “Als negentienjarige zo’n limiet kunnen halen, is zeer hoopgevend", vertelt vader Yves. “Enkele weken geleden in Zwitserland sprong ze 4 meter 25 centimeter, nu doet ze er in deze moeilijke periode twaalf centimeter bij.” De Paralympische Spelen vinden plaats van 24 augustus tot en met 5 september.
 2. Controles op car-washes en horecazaken
  Diest

  Controles op car-was­hes en horecaza­ken

  De lokale politie Demerdal-DSZ organiseerde donderdag in samenwerking met diverse inspectiediensten een controle van car-washes en horecazaken. In een café te Diest werd een buitenlandse werknemer aangetroffen die illegaal in het land verbleef. Er wordt een onderzoek ingesteld naar mogelijke mensenhandel en inbreuken op de arbeidswetgeving, ten laste van de werkgever. De inspectiediensten hebben eveneens een tiental inbreuken vast gesteld .