De man stormde het politiekantoor in Diest binnen waar hij een agent in het hoofd beet.
Volledig scherm
De man stormde het politiekantoor in Diest binnen waar hij een agent in het hoofd beet. © Bollen

Dronken man (38) stormt politiebureel binnen en bijt agent in hoofd

 1. Buurtbewoner Georges (72) en oppositie in clinch met Diestse meerderheid omwille van afgesloten trage weg: “Mails met getuigenissen kwamen nooit in dossier”
  PREMIUM
  Diest

  Buurtbewo­ner Georges (72) en oppositie in clinch met Diestse meerder­heid omwille van afgesloten trage weg: “Mails met getuigenis­sen kwamen nooit in dossier”

  Buurtbewoner Georges Jadoul (72) is niet te spreken over de beslissing van de Diestse meerderheid om een historische trage weg niet te erkennen. De weg loopt tussen twee weides, en de eigenaar ervan sloot hem enkele maanden geleden af met betonnen balken. Een burger vroeg vervolgens de weg weer open te stellen, maar daar ging de meerderheid dus niet op in. Ook Groen snapt deze beslissing niet. “De meerderheid ontloopt in deze zaak haar verantwoordelijkheid”, zegt raadslid David Celis. Georges zelf is niet van plan het hierbij te laten, en wil weer wandelaars op de weg zien.
 1. Organisatoren Lolands festival blijven geloven in een volwaardige editie 2021: “Affiche van vorig blijft zelfs ongewijzigd”
  Scherpenheuvel-Zichem

  Organisato­ren Lolands festival blijven geloven in een volwaardi­ge editie 2021: “Affiche van vorig blijft zelfs ongewij­zigd”

  Nu we met zijn alleen toch een sprankeltje hoop hebben op een normaler leven binnen enkele maanden, durven ook organisatoren van festivals een beetje te dromen. Die van Graspop hebben hun editie dan wel al verschoven naar 2022, de organisatoren van Lolands in Scherpenheuvel-Zichem laten echter weten dat ze voorlopig voor een volwaardige versie van het festival gaan op 17 en 18 september 2021.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"