De Italiaan op doorreis mocht meteen zijn rijbewijs inleveren
Volledig scherm
De Italiaan op doorreis mocht meteen zijn rijbewijs inleveren © Bollen

Dronken Italiaan op doorreis moet rijbewijs inleveren

0 reacties

 1. ‘Talenten Academie’ wil hoog aantal Limburgse schoolverlaters wegwerken: “Talent op jonge leeftijd helpen ontdekken”
  Beringen/Genk

  ‘Talenten Academie’ wil hoog aantal Limburgse schoolver­la­ters wegwerken: “Talent op jonge leeftijd helpen ontdekken”

  In Genk verlaat bijna 21 procent van de jongeren de school zonder diploma, terwijl het gemiddelde in Vlaanderen op 12 procent ligt. En in de mijngemeenten volgt amper 30 procent een ASO-richting, ook beduidend lager dan in de rest van Vlaanderen. De ‘Talenten Academie' (TALim) moet dat gat nu proberen dichten, en wil tieners vanaf het vijfde leerjaar leren ontdekken wat hun talenten zijn. “De vraag is groot", merkt Steffanie Leen, Coördinator van TALim. Na Genk, opent er nu een tweede academie in Beringen.
 1. Limburgse Tiktokker Glen Van Ranst in de cel op verdenking van zedenfeiten: “Vorig jaar deelde hij nog maandverbanden uit aan kwetsbare vrouwen”
  Play
  Beringen

  Limburgse Tiktokker Glen Van Ranst in de cel op verdenking van zedenfei­ten: “Vorig jaar deelde hij nog maandver­ban­den uit aan kwetsbare vrouwen”

  Glen W., de Tiktokker Glen Van Ranst, zit in de cel op verdenking van zedenfeiten. Dat wordt bevestigd via bronnen in de gevangenis. De twintiger die al jaren de media opzoekt en sinds een tijd op Tiktok succes kent, wordt verdacht van zedenfeiten met vrouwen. Het parket is een onderzoek gestart. VTM NIEUWS spreekt met één van de slachtoffers. Volg de uitzending hier live.