De politie schreef verschillende pv's.
Volledig scherm
De politie schreef verschillende pv's. © Bollen

Drie bestuurders met glas teveel

DiestPolitie Demerdal DSZ hield vrijdag een verkeerscontrole. Van de 288 gecontroleerde bestuurders legden er drie een positieve ademtest af.

 1. Beringse school wint LEGO League en mag naar Amerika voor finale... maar daar hangt een prijskaartje aan
  PREMIUM

  Beringse school wint LEGO League en mag naar Amerika voor finale... maar daar hangt een prijskaart­je aan

  “Wij hadden zonder verwachtingen deelgenomen aan die wedstrijd”, klinkt het trots bij Peter Bogaerts, directeur van het Spectrumcollege Middenschool in Beringen. Het Beringse team won afgelopen weekend in Genk de FIRST LEGO League BeLux Championship en zullen daardoor België mogen vertegenwoordigen in de States. Maar daar komen toch ook wel wat zorgen bij kijken... De kostprijs om deel te nemen loopt op tot 25.000 euro en daarom gaat de school op zoek naar sponsors.
  Beringen
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.