Jeugdhuis Tijl Diest.
Volledig scherm
Jeugdhuis Tijl Diest. © Jeugdhuis Tijl

Diest voor één dag gaststad van het legendarische Brusselse concertformat Stoemp!

DiestOp vrijdag 26 november 2021 is Diest voor één dag gaststad van het legendarische Brusselse concertformat Stoemp! Al meer dan 10 jaar laat VI.BE, hét aanspreekpunt voor artiesten en de muzieksector, je met Stoemp! op authentieke locaties grote namen herontdekken en kan je jong muzikaal talent stappen zien zetten in Brusselse cafés. Ieder jaar dompelt ‘Stoemp!’ zich ook onder in de muzikale scene van een stad met een toonaangevend muziekbeleid. Dit jaar houden ze op 26 november halt in Jeugdhuis Tijl waar het beloftevolle Neptune-Bloom onze stad vertegenwoordigt.

  1. Davy (29) overlijdt na aanrijding met bestelwagen: “Een vrouw schoot hem te hulp. ‘Dat hij naar zijn werk moest’, zei hij haar nog. Zo was hij”
    PREMIUM

    Davy (29) overlijdt na aanrijding met bestelwa­gen: “Een vrouw schoot hem te hulp. ‘Dat hij naar zijn werk moest’, zei hij haar nog. Zo was hij”

    In Zelem (Halen) is vrijdagochtend Davy Breugelmans (29) uit Beringen overleden, nadat hij met zijn motor tegen een uitrijdende bestelwagen botste. “Je kon hem alles vragen, niets was hem te veel. Hij had misschien het ruige uiterlijk van een garagist, maar daaronder zat een peperkoeken hartje. Dat ontdekten we recent nog, toen we te weten kwamen wat hij allemaal deed voor zijn zieke hond Carma”, vertellen zijn vrienden en collega’s.