Den Amer Diest.
Volledig scherm
Den Amer Diest. © Stad Diest

Diest organiseert 30 mei talentenmarkt om medewerkers en organisaties bij elkaar te krijgen

DiestTwee jaar na de eerste lockdown bereikt de krapte op de arbeidsmarkt een duizelingwekkend hoogtepunt. Een verontrustende ontwikkeling die een pertinent vraagstuk opwerpt: hoe geraken vacatures ingevuld? Voka – Kvk Vlaams-Brabant biedt samen met de stad Diest via een lokale Talentenmarkt Noord-Hageland op maandag 30 mei in Den Amer alvast een broodnodig platform waar alle relevante partijen elkaar beter kunnen leren kennen.

 1. Ine Geerts (Vooruit) vervangt Lars Van Rode in gemeenteraad
  Lummen

  Ine Geerts (Vooruit) vervangt Lars Van Rode in gemeente­raad

  Tijdens de raad van 27 juni verwelkomde de Lummense gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn het nieuwe raadslid, Ine Geerts (Vooruit). Ze legde de eed af en zetelt nu in de plaats van Lars Van Rode. Hij nam afscheid tijdens de raad van 23 mei en mocht ook de titel ‘ereschepen’ ontvangen als dank voor zijn jaren inzet binnen het Lummense gemeentebestuur. Ine Geerts is geen onbekend gezicht binnen het Lummense gemeentebestuur, ze zetelde voordien als lid van het Bijzonder comité voor de sociale dienst. Daar ze nu overstapt naar de gemeente-en raad voor maatschappelijk welzijn neemt Jimmy De Schrijver (Vooruit) haar plaats in het comité in vanaf 27 juni 2022
 2. Van Mexico tot Pakistan: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van Mexico tot Pakistan: Op culinaire wereldreis met 7 restotips uit Leuven en het Hageland

  Elke week gaan onze journalisten op restaurant om jou de beste restotips van de hand te doen. Dat doen ze al een tijdje, en dus zorgt onze redactie voor een overzicht. We selecteerden zeven restaurants met buitenlandse invloeden waar je deze zomer kan langsgaan voor een lekkere hap. Zo ga je op wereldreis door Leuven en het Hageland: van Italië over Mexico tot in het Verre Oosten.