Pascale Vanaudenhove
Volledig scherm
Pascale Vanaudenhove © Bollen

Diest krijgt natuurbegraafplaats: “Door corona hebben we de natuur terug leren appreciëren om ons op te laden en om ons energie te geven”

DiestDe Diestse gemeenteraad keurt het voorstel van oppositiepartij Groen om natuurbegraafplaats aan te leggen goed. Iedereen was overtuigd want schepen Pascale Vanaudenhove (Open Diest) bleek er al langer mee bezig te zijn. “Groen heeft het inderdaad ook opgepikt, maar op zich is dat oké. Dan weten we dat iedereen er achter staat”, vertelt schepen Vanaudenhove. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.