Wannes Seurs won destijds samen met vriend Gerry het programma Grillmasters op Vier. Vandaag moet ook hij in eigen kot blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Wannes Seurs won destijds samen met vriend Gerry het programma Grillmasters op Vier. Vandaag moet ook hij in eigen kot blijven. © Wannes Seurs

De lockdown van Wannes, de winnaar van Grillmasters: “Thuiswerken combineren met kleine kinderen is niet evident”

Diestenaar Wannes Seurs (42) won in 2019 Grillmasters, een wedstrijd op de zender Vier, samen met zijn collega Gilles Vanhelmont, maar in deze lockdownperiode zit ook hij in zijn eigen kot. Gelukkig heeft hij ook een eigen tuin, waar hij de bbq kan aansteken. Omdat zijn vrouw mogelijk besmet is met het coronavirus, proberen ze ook thuis geïsoleerd te leven. Tijd voor een babbel. 

  1. Vrouw (28) verliest controle over stuur door spin op dashboard: samen met kindjes naar ziekenhuis afgevoerd

    Vrouw (28) verliest controle over stuur door spin op dashboard: samen met kindjes naar ziekenhuis afgevoerd

    Een 28-jarige automobiliste uit Diest is zondag rond 14.30 uur uur de controle over haar stuur verloren door een... spin. Toen ze het beestje in de Omer Vanaudenhovenlaan van haar dashboard wilde vegen, ging het fout. Ze reed tegen een boordsteen en vloog daarna op de betonnen afsluiting. In de wagen zaten twee kleine kinderen van wie er één lichtgewond raakte. Alle inzittenden werden meegenomen naar het ziekenhuis.