De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis. © Bollen

Dame gewond bij kop-staart aanrijding

 1. Horecazaak en massagesalon van Alexandra en Kris krijgt nergens brandverzekering, tenzij ze duizenden euro’s meer betalen: “Wij willen een brandverzekering zoals elke normale mens”
  PREMIUM
  Diest

  Horecazaak en massagesa­lon van Alexandra en Kris krijgt nergens brandverze­ke­ring, tenzij ze duizenden euro’s meer betalen: “Wij willen een brandverze­ke­ring zoals elke normale mens”

  Een brandverzekering afsluiten in de erotische sector anno 2022, hoe moeilijk kan het zijn? Moeilijk! Zo getuigen Alexandra Moreels - onlangs te zien in de Eén-reeks ‘Het oudste beroep’ - en haar man, Kris Reekmans. Het koppel baat al enkele jaren een erotisch massagesalon uit in Diest. Recent namen ze een zaak over in Bekkevoort. Die willen ze omtoveren tot een horecazaak, massagesalon en wellnessfaciliteiten. Maar er is één probleem: ze krijgen nergens een brandverzekering.
 2. Groen Diest wil meer maatregelen om energieverbruik te beperken: “Leg de openbare gebouwen vol met zonnepanelen en verkoop de opgewekte stroom aan inwoners”
  Diest

  Groen Diest wil meer maatrege­len om energiever­bruik te beperken: “Leg de openbare gebouwen vol met zonnepane­len en verkoop de opgewekte stroom aan inwoners”

  Gisteren kwam het stadsbestuur van Diest met het nieuws om extra maatregelen te nemen om energieverbruik te beperken. Volgens David Celis van Groen komen die maatregelen er als reactie op zijn interpellatie, die hij maandag zal voorleggen. Hij vindt dat Diest dringend voor een beleid moet kiezen waarbij ze hun inwoners zoveel mogelijk kansen bieden om duurzame en klimaatneutrale keuzes te maken voor hun woning. Zo wil Groen dat Diest gaat energiedelen.
 3. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.