Chris Caubergs
Volledig scherm
PREMIUM
Chris Caubergs © PGA

Chris Caubergs kreeg twee jaar geleden borstkanker, aan de start van de campagne vertelt ze haar verhaal: “Leuven werd op dat moment Tsjernobyl voor mij”

DiestDinsdag 19 oktober is het wereldborstkanker dag. Met dit jaar Diest als gaststad voor de allereerste Europese Pink Duck Race in de strijd tegen borstkanker mét publiek. Maar liefst 1 op 8 vrouwen wordt getroffen door borstkanker. Dit betekent dat elk jaar, in Europa, 500.000 mensen borstkanker krijgen en 125.000 eraan overlijden. Zo kreeg ook Chris Caubergs uit Diest enkele jaren geleden het verdict: borstkanker. Op de startdag van de campagne vertelt ze haar verhaal. 

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.