De jongeman werd ter ontnuchtering opgesloten.
Volledig scherm
De jongeman werd ter ontnuchtering opgesloten. © Bollen

Bromfietser mag ontnuchteren in cel

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Para junioren maken eerste parachute sprong tijdens jeugdstage: “De meesten waren zeer euforische, al was er wel één gekwetste”
  PREMIUM
  Schaffen

  Para junioren maken eerste parachute sprong tijdens jeugdstage: “De meesten waren zeer euforische, al was er wel één gekwetste”

  Na een jaar van uitstel dit jaar wél een jeugdstage van de para’s in Schaffen. Van 19 tot 30 juli logeren er 119 jongeren vanuit het ganse land in het Trainingscentrum voor parachutisten. Ze krijgen de eerste week een grondtraining om de tweede week vier parachute sprongen uit te voeren uit een ballon vanaf een hoogte van 300 meter. Vandaag maakten alle jongeren hun eerste sprong, of dat was toch de bedoeling.