beluchters voor meer zuurstof.
Volledig scherm
beluchters voor meer zuurstof. © rv

Brandweer Diest plaatst beluchters op Demer

DiestDoor het extreme noodweer is er veel vissterfte in de Demer. Brandweer Diest heeft op meerdere locaties beluchters geplaatst om voldoende zuurstof in het water te brengen. 

 1. Limburgse Tiktokker Glen Van Ranst in de cel op verdenking van zedenfeiten: “Vorig jaar deelde hij nog maandverbanden uit aan kwetsbare vrouwen”
  Play
  Beringen

  Limburgse Tiktokker Glen Van Ranst in de cel op verdenking van zedenfei­ten: “Vorig jaar deelde hij nog maandver­ban­den uit aan kwetsbare vrouwen”

  Glen W., de Tiktokker Glen Van Ranst, zit in de cel op verdenking van zedenfeiten. Dat wordt bevestigd via bronnen in de gevangenis. De twintiger die al jaren de media opzoekt en sinds een tijd op Tiktok succes kent, wordt verdacht van zedenfeiten met vrouwen. Het parket is een onderzoek gestart. VTM NIEUWS spreekt met één van de slachtoffers. Volg de uitzending hier live.
 2. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.