De wagen werd aan de ketting gelegd.
Volledig scherm
De wagen werd aan de ketting gelegd. © Bollen

Bestuurder zonder rijbewijs loopt tegen de lamp

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Buurtbewoner Georges (72) en oppositie in clinch met Diestse meerderheid omwille van afgesloten trage weg: “Mails met getuigenissen kwamen nooit in dossier”
  PREMIUM
  Diest

  Buurtbewo­ner Georges (72) en oppositie in clinch met Diestse meerder­heid omwille van afgesloten trage weg: “Mails met getuigenis­sen kwamen nooit in dossier”

  Buurtbewoner Georges Jadoul (72) is niet te spreken over de beslissing van de Diestse meerderheid om een historische trage weg niet te erkennen. De weg loopt tussen twee weides, en de eigenaar ervan sloot hem enkele maanden geleden af met betonnen balken. Een burger vroeg vervolgens de weg weer open te stellen, maar daar ging de meerderheid dus niet op in. Ook Groen snapt deze beslissing niet. “De meerderheid ontloopt in deze zaak haar verantwoordelijkheid”, zegt raadslid David Celis. Georges zelf is niet van plan het hierbij te laten, en wil weer wandelaars op de weg zien.
 2. Verkeersactie levert tal van boetes op
  Diest/Scherpenheuvel-Zichem

  Verkeersac­tie levert tal van boetes op

  De lokale politie Demerdal-DSZ organiseerde woensdag een lokale verkeersactie met 5 medewerkers. Er werden tal van overtredingen vast gesteld op gordeldracht, GSM achter het stuur, parkeren, keuring ,… . In Scherpenheuvel-Zichem kregen 53 mensen een retributie voor overtredingen in de blauwe zone. Ze legden geen parkeerschijf of overschreden de parkeertijd. De politie wil iedereen een kans geven om voor korte tijd in het centrum te parkeren. Er zijn aan de stadsrand genoeg alternatieven om gratis langer te parkeren.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven