De bestuurder trok de aandacht van de agenten toen hij een verkeersbord negeerde
Volledig scherm
De bestuurder trok de aandacht van de agenten toen hij een verkeersbord negeerde © Bollen

Bestuurder negeert verkeersbord en blijkt dronken: naar cel ter ontnuchtering

0 reacties

 1. “Mensen kunnen hier ernstig ziek van worden”: dioxinegehalte in Beringen al twee jaar in stijgende lijn
  PREMIUM

  “Mensen kunnen hier ernstig ziek van worden”: dioxinege­hal­te in Beringen al twee jaar in stijgende lijn

  “Zorgwekkend.” Dat vindt toxicoloog Abel Arkenbout van de hoeveelheid dioxines in Beringen. De afgelopen drie jaar werden op verschillende locaties in de Limburgse stad kippeneieren getest op hun dioxinegehalte. Uit dat onderzoek blijkt nu al dat de laatste twee jaar op rij een serieuze stijging te zien is van de hoeveelheid van deze giftige stoffen. De stad vraagt nu de hulp van de Vlaamse overheid om na te gaan waar de stoffen precies vandaan komen. “Geen eitjes meer eten? Daarmee is het probleem niet opgelost.”
  Beringen
 2. DE PERFECTE MOORD? Zestigers Jules en Louise serveren (on)bekende een koffietje: “En dan weerklinken zeven schoten die niemand hoort”
  PREMIUM

  DE PERFECTE MOORD? Zestigers Jules en Louise serveren (on)bekende een koffietje: “En dan weerklin­ken zeven schoten die niemand hoort”

  Zeven schoten op een koude winteravond, waarvan vier raak. Zo eindigt in 1970 het leven van Jules Hendrickx (64) en zijn vrouw Louise Onbelet (63) in hun afgelegen woning in Geetbets. Een koppel zonder aanwijsbare vijanden, in een gehucht waar iedereen zwijgt. En in een tijd waar speurders nog niet over DNA-onderzoek beschikken. Het derde kopje koffie op de tafel van het koppel kan dus niks vertellen. Ook niet wat de rol van die zonderlinge zeventiger uit de buurt is.