Beheersplan voor Citadel is eerste opstapje naar herbestemming

De stad Diest heeft een beheersplan klaar voor de Citadel. Zo’n plan is nodig om in de toekomst subsidies te krijgen bij Onroerend Erfgoed. Een herbestemming staat er niet in, maar wel al enkele aanwijzingen om de historische site op te waarderen.

1 reactie

 • RONNY HELSEN

  2 jaar geleden
  Oude exoten , bomen op hun mooiste , maar ze moeten eruit ! Onbegrijpelijk , schandalig , gewoon oerdom ! Exoten , vergeef het hun ! Zij kennen de waarde niet van mooie natuur . U was niet " een exoot " de voorbije 50, 60 ,70, 80 en zelfs 100 jaar , Iedereen genoot van u , voor niemand stond u in de weg , maar nu mag u hier niet meer staan . Honderdduizenden gingen u reeds voor de laatste 10 jaar .
 1. Organisatoren Aftrsun Festival hebben drie scenario’s klaar: “Bij groen licht zullen we heel snel kunnen schakelen”
  PREMIUM
  Rillaar

  Organisato­ren Aftrsun Festival hebben drie scenario’s klaar: “Bij groen licht zullen we heel snel kunnen schakelen”

  De organisatoren van het Aftrsun Festival in Rillaar bereiden voorzichtig een editie 2021 voor, maar houden rekening met verschillende scenario’s. “We hebben nooit echt stilgezeten want we organiseren ook livestreams en ons digitaal schlagerfestival lokte zelfs meer dan 12.000 views”, zegt organisator Bert De Winter. Wij bekijken met hem de mogelijkheden.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen