Balletschool Josée Nicola geeft jaarlijks recital in CC Den Amer

De Koninklijke Balletschool Josée Nicola presenteert haar jaarlijkse recital op 3, 4 en 5 mei in CC Den Amer in de Nijverheidslaan. Na een jaar hard trainen staan de leerlingen te popelen om te laten zien wat ze kunnen.

0 reacties

 1. Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internationale wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteerde bier”
  Herselt

  Brouwer uit Herselt klopt Duvel en Karmeliet op internatio­na­le wedstrijd: “Onze ‘Silent Killer’ was met 95 op 100 het best gequoteer­de bier”

  Bierfirma Stanneman verovert de wereld. Op het ‘Concours International de Lyon’ werd de Silent Killer bekroond met een gouden medaille. Iets wat meer bieren te beurt viel, maar niet met een score van maar liefst 95 op 100. “Alles samen werden er 9.300 stalen ingezonden en als je dan zo’n score haalt: dat doet wel wat met een mens”, vertelt ‘founding father’ Erwin Vermeulen. Duvel 666, Karmeliet of Averbode: ze deden het allemaal minder goed. Ook zijn Stanneman Blond gaf overigens iedereen het nakijken.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Dronken bestuurder weet corona-pv én GAS-boete in de wacht te slepen
  Diest

  Dronken bestuurder weet corona-pv én GAS-boete in de wacht te slepen

  Een ploeg van de politie Demerdal-DSZ zag zaterdag rond 1.20 uur een wagen rijden op de Koningin Astridlaan te Diest. Wanneer ze de 41-jarige bestuurder wilden controleren, reed de man de oprit van zijn woning op. Een alcoholtest bleek positief. De man kreeg er ook nog een corona-pv bovenop voor het negeren van de avondklok. De politie moest nog enkele keren terugkeren omdat de man zijn buren lastigviel door luide muziek af te spelen. Dat bezorgde hem nog een extra GAS-boete.
 2. Diests PR-bureau schakelt influencers in voor (her)ontdekking van Wallonië: “Meer te ontdekken dan de Ardennen alleen”
  Diest

  Diests PR-bureau schakelt influen­cers in voor (her)ontdekking van Wallonië: “Meer te ontdekken dan de Ardennen alleen”

  Sound Of C, een PR- en communicatiebureau uit Diest, richtte zich tot voor kort enkel op de markt van buitenlandse reizen. Maar daar kwam het coronavirus stokken in de wielen steken. Het team liet de moed niet zakken en focuste zich dan maar op de binnenlandse markt. Mét succes, want sinds dit jaar mogen ze de toeristische dienst van Wallonië bijstaan op het vlak van ‘influencer marketing’. “Op die manier plaatsen we Wallonië opnieuw op de kaart voor zowel Vlaams- als Franstalig België”, klinkt het.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?