Bij de verkeersactie werd gefocust op gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur.
Volledig scherm
Bij de verkeersactie werd gefocust op gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur. © Bollen

55 bestuurders dragen gordel niet of bellen achter het stuur

0 reacties

 1. Festivalburgemeester Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”
  PREMIUM

  Festival­bur­ge­mees­ter Jelle Wouters telt af naar Rock Werchter: “Ik heb nog altijd het gevoel dat het één groot dorpsfeest is”

  De seismograaf in Werchter gaat volgende week weer in het rood. Tienduizenden mensen staan te trappelen om Rock Werchter na drie jaar corona-afwezigheid weer in hun armen te sluiten. Ook burgemeester Jelle Wouters (CD&V) telt de dagen af naar zijn tweede editie als burgemeester. “We hebben de vrijgekomen tijd goed besteed en zijn beter voorbereid dan ooit.”
 2. Infomarkt rond werken in Oostereindestraat en Zonnestraat
  Lummen

  Infomarkt rond werken in Oosterein­de­straat en Zonne­straat

  In de Oostereindestraat en Zonnestraat starten binnenkort de werken voor de aanleg van gescheiden riolering en fietsvoorzieningen. Om de inwoners te informeren over de timing, fasering en hinder organiseert gemeente Lummen op donderdag 7 juli om 19.30 uur een infomarkt. Deze vindt plaats in GCOC Oosterhof aan de Dr. Vanderhoeydocnkstraat 56. Deskundige medewerkers van het ontwerpbureau, Fluvius en collega’s van de dienst openbare werken zullen aanwezig zijn om de vragen te beantwoorden.