DIEST- Dank zij de extra financiële middelen van de Vlaamse overheid kan Diest een groter hart maken voor de lokale verenigingen.
Volledig scherm
DIEST- Dank zij de extra financiële middelen van de Vlaamse overheid kan Diest een groter hart maken voor de lokale verenigingen. © Bollen

380.000 euro voor Diestse verenigingen en stadsdiensten als compensatie in coronatijden

DiestDiest verdeelt de ruim 380.000 euro die de stad kreeg van de Vlaamse regering als bijkomende financiering in coronatijden, aan de erkende verenigingen en aan de stadsdiensten. De verdeling zal in december nog de goedkeuring moeten krijgen van de gemeenteraad. 

 1. Organisator Roots in het Parkfestival in Aarschot weet niet wat toekomst brengt: “Mensen zijn livestreams beu. Ze willen artiesten weer écht aan het werk zien”
  Aarschot

  Organisa­tor Roots in het Parkfesti­val in Aarschot weet niet wat toekomst brengt: “Mensen zijn li­vestreams beu. Ze willen artiesten weer écht aan het werk zien”

  Kurt De Bont, organisator van het Roots in het Parkfestival in Aarschot, begint in februari wel aan de voorbereidingen, maar zit met heel wat onzekerheid. Zelf runt hij ook het boekingskantoor Rootstown en ook daar blijven de coronamaatregelen problemen veroorzaken. “In veel contracten wordt een pandemie intussen opgenomen als een geval van overmacht, wat betekent dat beide partijen geen onkosten kunnen verhalen op de andere wanneer een event wordt afgelast.”
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen