Eergisteren deelde de zoo nog deze mooie foto van tijger Eko. "Happy #TongueOutTuesday from Malayan tiger Eko!", schreef de dierentuin erbij.
Volledig scherm
Eergisteren deelde de zoo nog deze mooie foto van tijger Eko. "Happy #TongueOutTuesday from Malayan tiger Eko!", schreef de dierentuin erbij. © Naples Zoo at Caribbean Gardens Facebook

Zeldzame tijger doodgeschoten in Amerikaanse zoo nadat dier schoonmaker in de arm bijt

In Naples Zoo in de Amerikaanse staat Florida heeft de politie woensdag een zeldzame tijger doodgeschoten. Het dier had een schoonmaker in de arm gebeten, melden Amerikaanse media.

11 reacties

 • Roger De Munck

  11 maanden geleden
  Ik dacht altijd dat een wilddier in de dierentuin eerst op een veilige plaats moest worden gezet voor de verzorger het hok mag betreden dus wie is er fout en konden ze dat dier dan niet verdoven met een sterk Direkt werkend middel ?
 • Stefanie van Dijk

  11 maanden geleden
  Waarom worden fouten van mensen telkens op deze manier opgelost?
 • Gino Rogiers

  11 maanden geleden
  WAAROM moet dit prachtige dier dat beter af is in de vrije natuur boeten voor de LOMHEID (excuses voor woordgebruik,maar had geen ander woord bedenken. Alleen een paar ergere). Kuisman moest ook een zware straf krijgen, maar ja die zal er nog geld voor krijgen ook.
 • Bruno willems

  11 maanden geleden
  En de schoonmaker gaat een fikse vergoeding eisen voor z'n stommiteit die het leven heeft gekost aan een prachtig dier
 • Lindsey Clauw

  11 maanden geleden
  Dus het dier wordt vermoord omdat die mens te dicht kwam.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.