Auteur Frans Van Tendeloo is nog steeds aan de slag als dierenarts in zijn geboortestad Herentals. Als zijn gezondheid het toelaat, hoopt hij nog enkele jaren aan de slag te blijven.
Volledig scherm
PREMIUM
Auteur Frans Van Tendeloo is nog steeds aan de slag als dierenarts in zijn geboortestad Herentals. Als zijn gezondheid het toelaat, hoopt hij nog enkele jaren aan de slag te blijven. © Joel Hoylaerts / Photo News

Waarom de dierenarts zeker naar de hemel gaat en andere grappige verhalen over katten en hun baasjes

Honden hebben eigenaren, katten hebben personeel. Over de capriolen van dit personeel schreef Frans Van Tendeloo (69) een hilarisch boek. Hij is al bijna 45 jaar dierenarts in Herentals en noteert al even lang alle leuke anekdotes uit zijn praktijk in kleine, rode agenda’s. Intussen heeft hij 35 schriftjes vol gepend. De beste kattenverhalen heeft hij nu gebundeld in een boek onder het pseudoniem Maarten Jagermeester. “Ik kom later zéker in de hemel”, beweert hij stellig. “Dat heb ik te danken aan de zwerfkatten van de slotzusters.”

3 reacties

 • Tom Derue

  2 jaar geleden
  Het vreemde is dat elke kat soms een totaal ander karakter heeft dan een andere. En ze hebben natuurlijk hun eigen wil en luisteren niet slaafs naar hun baasjes.
 • Charity Swinnen

  2 jaar geleden
  Heel leuk. Ik geloof best dat je sommige mensen alles kunt wijs maken.
 • robbe vanhoutte

  2 jaar geleden
  Als katten niet zo mooi en schattig waren niemand zou die willen in huis 😊