Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Vrouw ontdekt thuis gigantische spin op de muur en krijgt hulp van internet

DierenEen Australische vrouw heeft de schrik van haar leven beleefd toen ze door haar huis liep en plots een gigantische spin op de muur zag zitten. Laree Clarke wilde het dier geen pijn doen, maar wilde het ook liever niet in haar huis en daarop riep ze de hulp in van het internet.

59 reacties

 • Soraja Salluyts

  3 jaar geleden
  Lol ik spring al omhoog van een huisspin laat staan moest zo ene hier in België zitten zou helemaal flippen dan.
 • Christine Laevers

  3 jaar geleden
  Waarom zo'n prachtig beest doodtrappen of verpletteren ? Waarom eigenlijk ? Gebrek aan zelfvertrouwen ? Opgevoed in een ivoren toren ?
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Als tiener liet ik elke spin op mijn kamer zitten. Die van in de keuken en badkamer zette ik erbij. Mijn ma had veel te veel schrik om in mijn kamer te komen curejeuzeneuzen. Ze was als de dood voor die beestjes.
 • Stefan Paul

  3 jaar geleden
  @ koenraad: een soepbord groot is wat overdreven. De grootste soorten tarantula behoren tot het genus Theraphosa waarvan er 3 soorten zijn. Deze kunnen inderdaad een spanwijdte bereiken van ongveer 30cm maar leven in Zuid-Amerika en niet in Afrika. Een van de grootste Afrikaanse soorten is de soort Pelinobius muticus en deze behaalt bijlange niet het soepbord qua spanwijdte. Ook komen deze niet in Congo voor. Er wordt al gauw overdreven in zulke verhalen natuurlijk. :-)
 • marnick dedier

  3 jaar geleden
  er is een Frans gezegd ivm spinnen, " le matin, tu tues le chagrin, le soir , tu tues ton espoir", dus het goede moment kiezen om de spinnetjes te doden, alhoewel ik zelf buiten zet en moet oppassen, mijn poes is er dol op.