Paira Daiza Pascale Jones
Volledig scherm
© Paira Daiza Pascale Jones

Vertederende beelden van spelende orang-oetans en otters in Pairi Daiza gaan wereld rond

Het zou een tafereel kunnen zijn uit een Disneyfilm, maar dat is het niet: in Pairi Daiza brengen otters en orang-oetans écht al spelenderwijs samen hun dagen door. De hartverwarmende beelden van de dieren werden wereldnieuws, nadat ze onlangs op de sociale media van de dierentuin werden gepost. 

11 reacties

 • Willem Pots

  3 jaar geleden
  dieren begrijpen elkaar zonder de praten. Veel mensen daarentegen praten zonder elkaar te begrijpen...
 • Pauline Desmet

  3 jaar geleden
  PRACHTIG ! ! ! Is toch een voorbeeld van een dierenpark ! Chapeau !
 • emiel wouters

  3 jaar geleden
  En zoals ge ziet, deze dieren brengen ons in tijd van nood nog HEERLIJKE momenten. Waar we nog kunnen lachen en hierom een traan wegpinken. Waren wij maar terug zoals die dieren. Die hebben geen dokters en psychologen. Zij verzorgen hun zelf. Wat wij met alle geld en luxe nog niet kunnen.
 • François Nuyts

  3 jaar geleden
  Leuke beelden dit !!!
 • Sofie Smeesters

  3 jaar geleden
  Prachtig ! ❤
 1. Kan het kwaad om je huisdier de restjes van je eten te geven?

  Kan het kwaad om je huisdier de restjes van je eten te geven?

  Schattige puppyoogjes die je aankijken tijdens de lunch, of een kat die zich op je schoot nestelt als je een zak chips opentrekt: huisdieren weten goed genoeg hoe ze de lekkere restjes van hun baasje kunnen bemachtigen. Maar hoeveel van die ‘menselijke’ tussendoortjes mag je geven? En zijn er etenswaren die je echt beter vermijdt? Wij vroegen advies aan specialiste Myriam Hesta (UGent). “Vooral bij kleinere dieren worden de hoeveelheden vaak fout ingeschat.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.