Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © AP

Tientallen condors vergiftigd in Andesgebergte

In het Argentijnse Andesgebergte zijn 34 condors dood aangetroffen. De grote gieren werden volgens de autoriteiten vergiftigd, schrijft de krant Los Andes. Naast de kadavers van de condors werd ook een dode poema en een dood schaap gevonden. De levenloze dieren bevonden zich op een hoogte van ongeveer 3.000 meter in de buurt van het bergdorp Los Molles, op 1.000 kilometer ten westen van de hoofdstad Buenos Aires.

3 reacties

 • Thomas De Bakker

  4 jaar geleden
  Alles moet dood, wilde dieren zijn binnen kort iets vanuit de geschiedenisboeken en zoo's...triestig
 • ingrid mertens

  5 jaar geleden
  Welke straffen staan hier op?? Echte schande , MENSDOM!! Doe hier alstublieft iets aan , zulke dierenbeulen!!!
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Rotzakken !!!!
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Dit is wat jaren van toeristenritjes doen met een olifant

  Dit is wat jaren van toeristen­rit­jes doen met een olifant

  Olifanten staan dan wel bekend om hun grootte en kracht, de machtige dieren zijn niet gemaakt om toeristen te vermaken - laat staan op hun rug te dragen. Een Thaise reddingsgroep toont de pijnlijke gevolgen van zulke toeristenritjes met een opvallende foto. In beeld is de 71-jarige Pai Lin. Haar ruggengraat is compleet misvormd na 25 jaar werken in de toerisme-industrie, waar ze werd gedwongen om tot wel zes toeristen tegelijk op haar rug te dragen.