Een herdenkingsplaats voor leeuw Cecil bij de voordeur van de tandartspraktijk van Walter Palmer
Volledig scherm
Een herdenkingsplaats voor leeuw Cecil bij de voordeur van de tandartspraktijk van Walter Palmer © AP

Tandarts die leeuw Cecil doodde moet onderduiken

Walter Palmer is ondergedoken na de felle kritiek die hij kreeg toen bekend werd dat hij achter de dood van de bekendste leeuw van Zimbabwe zat. De Amerikaanse tandarts heeft een pr-bedrijf ingehuurd om verdere imagoschade te voorkomen.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. Kunnen honden echt ruiken of je besmet bent met het coronavirus?
  PREMIUM

  Kunnen honden echt ruiken of je besmet bent met het coronavi­rus?

  Ze zijn in de meest uiteenlopende disciplines aan de slag en speuren straks ook naar Covid-19 op luchthavens en festivals: snuffelhonden. Hondengedragsconsulent Petra Hosteaux, die speurworkshops voor honden geeft, beantwoordt zes vragen over die formidabele hondenneus. “Wij hebben een schamele 5 miljoen geurreceptoren, honden tot wel 300 miljoen. Ruiken wij pizza, dan ruiken zij alle ingrediënten van die pizza.”

Wetenschap & Planeet