Slachtoffer Elisa Pilarski (29) en stafford-terriër Curtis.
Volledig scherm
Slachtoffer Elisa Pilarski (29) en stafford-terriër Curtis. © Page de Soutien à Elisa Pilarski Facebook

Stafford beet Elisa (29) dood, haar vriend nu aangeklaagd wegens onvrijwillige doodslag

Anderhalf jaar na het overlijden van een zwangere Française (29) die in een bos stierf als gevolg van beten van haar eigen hond, is vandaag haar partner aangeklaagd wegens onvrijwillige doodslag. Dat heeft het parket van Soissons bekendgemaakt.

11 reacties

 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  De vrouw is verantwoordelijk voor het leed dat haar werd aangedaan, dus waarom de man straffen. Zij heeft nooit de intentie gehad om beschadigd te worden, maar zij heeft het ook niet voorkomen, door uit de buurt van de hond te blijven. Het gerecht wordt geacht het juiste oordeel te vellen, maar zal weer de mist ingaan dankzij haar kromme gedachtengangen.
 • Anne Onsia

  2 maanden geleden
  Dit is een terechte vervolging. Eigenaar moet voor 100% verantwoordelijk zijn. Teveel dieren zijn slachtoffer van hun baasje.
 • Kenny Torfs

  2 maanden geleden
  Honden zijn en blijven dieren, ongeacht of deze dieren in staat zijn om bepaalde menselijke trekken te imiteren, ze blijven een risico, omdat er in hun hoofd veel kan gebeuren en een dier weet het verschil niet tussen een kind bijten of een volwassene bijten.
 • frans Vullings

  2 maanden geleden
  @William Ruyssinck ook in een gebied waar u jaagt moet u rekening houden met andere mensen, als u dat niet kunt stop dan met uw "hobby"
 • De Korte Johan

  2 maanden geleden
  Teveel mensen zien hun honden als wapen, en kunnen deze honden niet de baas.Laatst nog gezien een kind met aan de leiband een Bouvier.Die sleurde dat kind een tiental meter mee, gelukkig dit keer moest de hond zijn behoefte doen.En de ouders vonden dat "grappig".Als sommige rassen een trigger krijgen hou je die niet tegen, zijn veel te sterk.
 1. Dat gaat bijna fout: man redt bromfietser van rollende banden
  Play

  Dat gaat bijna fout: man redt bromfiet­ser van rollende banden

 2. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

Wetenschap & Planeet