Volledig scherm
© Amur Tiger Center

Siberische tijgerin die tegen al haar instincten in hulp zocht bij de mens, overleden

De Siberische tijgerin die zich onlangs totaal uitgeput en tegen al haar natuurlijke instincten in voor het huis van een Rus neerlegde om hulp te vinden, is overleden. Dat meldt The Siberian Times.

9 reacties

 • ingrid mertens

  3 jaar geleden
  Ocharme, zo zie je maar weer eens Dat men met dieren moet leren samenleven om hen beter te verstaan, Ipv hen steeds verder uit te moorden, MENSDOM !
 • Hugo Bavré

  3 jaar geleden
  Een bewijs dat mensen en wilde dieren goed zouden kunnen samen leven indien er wederzijds respect zou zijn. Respect vooral van de zich superieur voelende mens die er een sport van maakt om het wild bestand te land, ter zee en in de lucht uit te roeien.
 • Marcel Vanalderweireldt

  3 jaar geleden
  Arm dier ! Hier ben ik echt verdrietig om !!!
 • Annelies Vandenbroeck

  3 jaar geleden
  Arm beest. Vind het erg dat ze het niet gehaald heeft. Mijn hart breekt elke keer als ik dierenleed zie. Er zijn nog goede mensen die hen helpen.
 • Fred Debroek

  3 jaar geleden
  Droevig dit te lezen dat deze tijger toch nog is overleden, al hebben de verzorgers volgens mij hun uiterste best gedaan.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Siberische tijger gaat tegen al haar normale instincten in naar dorp en legt zich voor huis om hulp te vinden

  Siberische tijger gaat tegen al haar normale instincten in naar dorp en legt zich voor huis om hulp te vinden

  Een van de vermoedelijk amper nog 500 in hun natuurlijke habitat levende Siberische tijgers in Rusland heeft tegen al haar normale instincten gehandeld door zich uit de natuur te wagen om hulp te zoeken bij de mens. De tijgerin legde zich stilletjes voor een deur, wachtend tot iemand haar zou helpen. Het zeldzame dier was volledig uitgeput. Ze kon bijna niet meer eten door een ernstig tandprobleem.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"

Wetenschap & Planeet