Michele met haar jarige kater Rubble
Volledig scherm
Michele met haar jarige kater Rubble © City Vets Exeter

Rubble viert zijn 30ste verjaardag en is oudste Britse kater

Rubble heeft net zijn 30ste verjaardag gevierd. Hij is een van de oudste katers ter wereld en vermoedelijk ook de ouderdomsdeken van het Verenigd Koninkrijk. Toch valt er bij hem nog geen enkele grijze haar te bespeuren.

14 reacties

 • Annelies Vandenbroeck

  4 jaar geleden
  De oudste kat die ik had werd 18 en hij was nog doof ook. En...raar maar waar die ging in de tuin en stak de straat over want als hij moest binnen blijven brak hij t kot af, pestte de andere poezen en plaste in huis. Hield vaak mijn hart vast, maar is gelukkig van ouderdom gestorven.
 • Marie-Claire Knaepkens

  4 jaar geleden
  Het is leuk ook eens goei nieuws te lezen in de krant. Waarom komt dat niet op de voorpagina? Zorg nog goed voor je beestje, proficiat!!!
 • Rudi De Groof

  4 jaar geleden
  Ook ééntje. Ze is 15 en reeds 9 jaar suikerziekte. 2 spuitjes per dag. Duur beestje, maar prijsloos voor mij!
 • Ronny Van Looy

  4 jaar geleden
  Ik heb na 12 jaar onzen TRACER moeten afgeven, gelukkig heb ik zijn broertje SINKY nog die nu 13 jaar is, OH wat mis ik onzen Tracer nog elke dag !!!!!!!,
 • daan aerts

  4 jaar geleden
  Happy birthday
 1. Van ‘aanhankelijke’ labradoodle tot ‘agressieve’ rottweiler, hondenras heeft toch minder te maken met karakter van honden volgens wetenschappers

  Van ‘aanhanke­lij­ke’ labradood­le tot ‘agressieve’ rottweiler, hondenras heeft toch minder te maken met karakter van honden volgens wetenschap­pers

  Wanneer mensen beslissen om een hond te nemen, gaat het bij het kiezen van de trouwe viervoeter om meer dan alleen het uiterlijk. Mensen die een speelse en slimme hond willen, gaan vaak voor een border collie. Een labrador wordt dan weer het vaakst als familiehond gekozen en wanneer mensen een echte waakhond willen, kiezen ze al snel voor een rottweiler. Hondenrassen worden al jaren gedefinieerd door bepaalde gedragingen en temperamenten, maar nu suggereert een nieuwe genetische studie dat ras alleen een slechte voorspeller is van het gedrag van honden.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.

Wetenschap & Planeet