Bao Di en Bao Mei werden afgelopen weekend al getrakteerd op taart en hun lievelingsfruit.
Volledig scherm
Bao Di en Bao Mei werden afgelopen weekend al getrakteerd op taart en hun lievelingsfruit. © Pairi Daiza

Pandatweeling Bao Di en Bao Mei viert derde verjaardag in Pairi Daiza

Bao Di en Bao Mei, de pandatweeling geboren in dierenpark Pairi Daiza, viert vandaag hun derde verjaardag. De tweeling werd dit weekend al getrakteerd op taart en felicitaties van de bezoekers. 

 1. Schrijnende beelden tonen waarom Engelse boerin 26 weken celstraf krijgt voor verwaarlozing van meer dan 200 dieren
  Play

  Schrijnen­de beelden tonen waarom Engelse boerin 26 weken celstraf krijgt voor verwaarlo­zing van meer dan 200 dieren

  In Engeland is een boerin die meer dan tweehonderd dieren verwaarloosde, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 26 weken. De vrouw mag ook geen dieren meer bezitten in de toekomst. Heel wat dieren waren uitgemergeld, ziek of zaten vol parasieten. Verschillenden onder hen moesten afgemaakt worden of overleefden de pogingen om hen te redden niet. De meeste dieren verkeren intussen opnieuw in goede gezondheid en hebben een nieuwe thuis gekregen.
 2. “Het verlies van een dier kan net zo intens zijn als het verlies van een dierbare”: Junior Planckaert openhartig in ‘Bekende Viervoeters’
  Play
  15

  “Het verlies van een dier kan net zo intens zijn als het verlies van een dierbare”: Junior Planckaert openhartig in ‘Bekende Viervoe­ters’

  Het gaat Junior Planckaert (30) tegenwoordig voor de wind. Zijn programma ‘Junior op zoek naar de liefde’ slaagde met glans, want zo kruiste Pauline zijn pad. Daarnaast organiseerde hij met de ganse familie succesvolle glamping weekends. Maar helaas kenden de Planckaerts ook groot verdriet door het verlies van mémé Clara. In de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’ stelt Junior zijn hond Apollo voor en vertelt hij hoe zijn trouwe vriend hem steunde in moeilijke periodes.