Een van de populairste rassen was de border collie (foto).
Volledig scherm
Een van de populairste rassen was de border collie (foto). © Photo News

Opnieuw recordaantal honden geregistreerd in Vlaanderen

In 2020 zijn in Vlaanderen 108.089 honden geregistreerd in de centrale databank dogID. Dat is een nieuw record. Het jaar voordien waren het er net geen 100.000.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Verhitte discussie nadat baasje hond laat inslapen na klachten van de buurt: “Van zijn geblaf zal je geen last meer hebben”
  Leopoldsburg

  Verhitte discussie nadat baasje hond laat inslapen na klachten van de buurt: “Van zijn geblaf zal je geen last meer hebben”

  Enkele bewoners van de Sparrenstraat in Leopoldsburg hebben vorige week een opvallend briefje in de bus gekregen. “Ik laat jullie weten dat je van Bo geen last meer zal ondervinden wegens het blaffen. We hebben onze hond laten inslapen”, staat er in duidelijke taal geschreven. De eigenares van de hond had een anonieme klacht ontvangen over het geblaf van haar huisdier en besloot meteen tot actie over te gaan.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch

Wetenschap & Planeet