Oost-Vlaamse filmt zeldzame zwarte ree: “Echt een cadeautje van de natuur”

De Oost-Vlaamse Sabine Bracke kon haar ogen niet geloven toen ze in de bossen van het Waasland, in de provincie Oost-Vlaanderen, ineens een zwarte ree zag lopen: “De exacte locatie zou ik liever niet vermelden, omdat ik schrik heb dat mensen met slechte bedoelingen ernaar op zoek gaan.” Het dier wordt niet vaak gezien in België.

28 reacties

 • Toni Van Belle

  4 dagen geleden
  Jagers kunnen het goed uitleggen....natuurbeheer noemt men dat....yep 75.000 eenden afgeschoten in Nederland alleen al...
 • melissa van der leene

  4 dagen geleden
  Ik zag een 2tal weken geleden ook 2 keer op 1 week een zwart reetje. Het was een familie van 5, zo leuk om te zien
 • Nico Nathalie Declerck Balcaen

  6 dagen geleden
  Een pracht dier en als jager zijnde kunnen wij hier ook van genieten. Wat me wel pijn doet zijn de reacties van de mensen hou de locatie geheim de jagers gaan elkaar verdrummen om ze te schieten. Mensen aub stop met te denken dat een jager alles schiet. Mag jagen waar hij wil en op wat hij wil. Verdiep u eens in de jacht voor je oordeel velt. Er start een opleiding begin januarie En daar bij er is een myte als je als jager een zwarte ree of hert schiet je binnen het jaar sterft.
 • Johan Thienpondt

  6 dagen geleden
  Ik heb deze ook gezien, het sprong net niet voor mijn auto op de N47 in Dendermonde. Gelukkig bedacht het zich en rende het terug het bos in. Ik ben blij dat het nog steeds ergens in de natuur rondloopt
 • Nicolas Van Hoecke

  6 dagen geleden
  Eigenlijk gewoon niets over zeggen. Ok locatie niet geven maar zoveel bossen zullen daar ook niet zijn. Geniet van het moment en hou het voor je, zelfde voor wolven en dergelijke.