Volledig scherm
© Screenshot YouTube

Nieuwe methode spaart miljoenen kuikens van verhakselaar

Na jaren van onderzoek liggen vandaag de eerste eieren van 'hennen zonder broertjes' in de schappen in Berlijn. Daarbij worden haantjes via een bepaalde methode uit het broedproces gehaald, voordat ze uit het ei komen. Daardoor hoeven de mannelijke eendagskuikens niet meer te worden gedood, want het leven wordt beëindigd voordat ze worden geboren. 

15 reacties

 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  het verschil in een vegie en een vleeseter is dat de vegie een zwak persoon is zie de huidskleur een vegie lijkt wel een alien grijze huidskleur tegen normale kleur.
 • Thibault Derese

  2 jaar geleden
  Veggie eten kan even lekker of zelfs lekkerder zijn.
 • Hans Schoen

  2 jaar geleden
  Fred, soyabonen worden voornamelijk gekweekt voor veevoeders. De hoeveelheid die de mens nuttigt is een peulschil. Je kan er niet onderuit met allerlei excuses. Mensen die dierlijke produkten nuttigen zijn het meest schadelijk in alles. De nadelen zijn eindeloos. Het is nutteloos want het is zo simpel te vervangen door veel betere produkten.
 • Fred De Meulemeester

  2 jaar geleden
  Daniel Patteet... Je reinste onzin! Je weet toch dat pakweg het planten van sojabonen dodelijk is voor heel veel dieren...
 • Daniel Patteet

  2 jaar geleden
  Mensen,stop allemaal met vlees,melk en eieren te nuttigen..Je leeft niet alleen gezonder maar dan hoeft er geen enkel dier meer te lijden..
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

Wetenschap & Planeet