Een dwergschildpad op een strand in Mexico (archiefbeeld).
Volledig scherm
Een dwergschildpad op een strand in Mexico (archiefbeeld). © REUTERS

Meer dan 100 bedreigde zeeschildpadden sterven op Mexicaans strand

De Mexicaanse autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de recente dood van meer dan 100 bedreigde zeeschildpadden in een natuurreservaat in het zuiden van het land. Dat deelde de Mexicaanse overheid zaterdag mee.

3 reacties

 • JAN krommentak

  3 jaar geleden
  Zo zie je maar wij krijgen alles kapot , alles voor de economie en de vooruitgang !
 • Sven Lootens

  3 jaar geleden
  Alles in deze wereld sterft uit en grootdeels door de mens
 • KOEN THEYS

  3 jaar geleden
  Zal van dat sagassum zeewier zijn dat massaal aanstroomt , ik was er die moment. Het is een echte catastrofe ! Alle stranden liggen daar elk dag opnieuw een halve meter hoog met sargassum. Op Martinique en Barbados zijn gewoon delen gesloten.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Wetenschap & Planeet