Volledig scherm
© Ostseewelle HIT-RADIO Mecklenburg-Vorpommern Facebook

Jonge hond wordt op amper 50 meter van asiel gedumpt en vriest dood

Een schokkend geval van dierenmishandeling leidt tot heel wat ophef in Duitsland. In Neubrandenburg werd een dode puppy aangetroffen, vastgebonden aan een paal en met de bek dichtgesnoerd. En dat op slechts 50 meter van een asiel. De politie onderzoekt de zaak.

19 reacties

 • Jil Heirman

  3 jaar geleden
  Dierenbeulen zijn de lafsten onder alle mensen. Wat een zielenpoot moet je zijn om iets zo vol goed vertrouwen als een hond de dood in te jagen om uw eigen zielig ego op te krikken.
 • Pascale De Block

  3 jaar geleden
  Teken aub allemaal de petitie van GAIA voor dieren in de grondwet te krijgen!! Dan kan er tenminste iets gedaan worden aan zulke gruwel...anders zal men dit nooit deftig kunnen bestraffen. Deze onmensen zouden geen enkele gelukkige dag meer mogen beleven...intriest is dit...arme beestje
 • Edmond Dillien

  3 jaar geleden
  In de Duitse bijlage staat "verhungerd und verdursted" da's wat anders dan bevroren, he. Niettegenstaande mogen ze de eigenaars opsporen en straffen van mij want het een is niet beter dan het ander.
 • R2D2

  3 jaar geleden
  Hoe wreed kan een mens zijn ! Verschrikkelijk wreed als je die foto ziet. Mijn hart doet pijn. Terwijl onze twee hondjes bij ons in de slaapkamer slapen ...
 • Ally Janson

  3 jaar geleden
  Dat de eigenaars niet de daders zijn, kijk eens hoe mager het diertje is. Deze heeft al lange tijd geleden. Dus ja, de eigenaars zijn wel de daders.
 1. Weyts: "Als het aan mij ligt, gaan recidiverende dierenbeulen naar de gevangenis"
  Binnenland

  Weyts: "Als het aan mij ligt, gaan recidive­ren­de dierenbeu­len naar de gevangenis"

  Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts belooft strengere straffen voor dierenmishandeling in het nieuwe jaar. "2018 wordt een keerpunt in de strijd voor meer dierenwelzijn", klinkt het in een boodschap op zijn eigen website. Er komt een inspectieteam dat specifiek toezicht houdt op slachthuizen, en wie herhaaldelijk dieren mishandelt, riskeert een effectieve celstraf van 18 maanden.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Wetenschap & Planeet