Volledig scherm
© PN

Jean-Claude Van Damme redt drie maanden oude puppy van dodelijk spuitje

Filmster Jean-Claude Van Damme (60) is erin geslaagd het leven te redden van een drie maanden oude chihuahua. De hond uit Bulgarije was verkocht aan nieuwe eigenaars in Noorwegen, maar bleek het land binnen te zijn gekomen via een vals paspoort. Omdat Bulgarije het dier niet terug wilde nemen, dreigde Raya een spuitje te krijgen. Van Damme kon dat voorkomen.

 1. Martin Heylen is bij momenten een zwartkijker en een twijfelaar: “Ik stel mezelf continu in vraag. Ze zeggen dat dat goed is, maar je moet er wel mee leven”
  Showbizz

  Martin Heylen is bij momenten een zwartkij­ker en een twijfelaar: “Ik stel mezelf continu in vraag. Ze zeggen dat dat goed is, maar je moet er wel mee leven”

  “Nee Martin, de mensen zitten daar niet op te wachten.” Dat dacht tv-maker Martin Heylen (64) vlak voor ‘Zelfde Deur, 20 Jaar Later’ op tv kwam. De kijkcijfers geven hem overtuigend ongelijk, maar de twijfel, die zal er altijd zijn. Gelukkig is zijn vrouw Chris er dan, om hem daar overheen te tillen. Een rol die zij al meer dan veertig jaar ter harte neemt. “Pas toen mijn vrouw zei: ‘Ik geloof in jou!’, heb ik de sprong naar de journalistiek gewaagd.”
 1. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit

 2. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

Wetenschap & Planeet