Jelinic was een gepassioneerd jager en pronkte op Facebook vaak met zijn geschoten jachttrofeeën. Deze foto dateert uit april vorig jaar.
Volledig scherm
Jelinic was een gepassioneerd jager en pronkte op Facebook vaak met zijn geschoten jachttrofeeën. Deze foto dateert uit april vorig jaar. © Facebook Pero Jelinic

Jager knalt leeuw neer en heeft ook tweede in vizier, maar krijgt zelf kogel door het hoofd en sterft

Een 75-jarige jager, op strooptocht in Zuid-Afrika, is afgelopen zaterdag op een wel erg bizarre manier om het leven gekomen. De man uit Kroatië had net een leeuw gedood en een tweede in zijn vizier, toen hij zelf een kogel door het hoofd kreeg. De politie tast voorlopig in het duister over wie het schot heeft afgevuurd.

77 reacties

 • ingrid mertens

  5 jaar geleden
  Mensen die voor plezier zulke prachtige dieren doden hebben een ziekelijk gedrag dat dringend behandeld moeten worden!!! Erg voor de gedode dieren!!!!
 • Remi Kastaar

  5 jaar geleden
  Ik heb niks tegen de jacht, als de beesten niet zijn uitgezet, en als het geschoten wild eetbaar is, al de rest zoals deze clown in het artikel hebben niks met jacht te zien, dat is niet jagen dat is beesten gaan doodschieten voor de 'kick' (dus ziek).
 • Nicolas Dierickx

  5 jaar geleden
  Instant Karma!
 • roger cam

  5 jaar geleden
  Nu weet hij wat het is om "zomaar voor het plezier" afgeschoten te worden.
 • Jos Verelst

  5 jaar geleden
  Welverdiend ! Dieren zijn er niet om voor het "plezier" gedood te worden.