Hondje Violet
Volledig scherm
Hondje Violet © Pinella County Animal Services

Hondje onder de zware brandwonden door nieuwe "hippe" haarkleur

Het zat niet mee voor hondje Violet, die een kleine drie maanden geleden zwaargewond bij een dierenasiel in de Amerikaanse staat Florida werd gebracht. De kleine Maltezer zat volledig onder de zware brandwonden nadat haar baasje haar een paarse makeover wilde geven. 

32 reacties

 • Erika V

  5 jaar geleden
  Ocharme de lieve schat die hier niet voor gekozen heeft, en dan ook nog eens gedumpt wordt ipv het arme dier er terug bovenop te helpen door toedoen van eigen grove fout. Die heeft duidelijk nooit om de arme stakker gegeven maar alleen gebruikt voor eigen belang. Een dier nemen is als een kind in huis en kinderen dump je toch ook niet!!!
 • josette Huybrechts

  5 jaar geleden
  Dat noemt zich ook "dierenvriend", zij moest gestraft worden.
 • hugo van de velde

  5 jaar geleden
  Is nog niet erg genoeg dat mensen hun eigen haar verven moeten ze dat ook nog de dieren aandoen. Dommerikken
 • Louis Meeus

  5 jaar geleden
  Dierenmishandeling!
 • Heidi Werbrouck

  5 jaar geleden
  Arm dier. De mijne hebben meestal modder- en graskleur en zijn gezond en graag gezien. Evenmin nood aan frakskes en blinkende halsbanden tenzij om op te kauwen.
 1. Opvallend: verweesde orang-oetan weet niet hoe ze haar jong moet voeden, tot dierenverzorgster met eigen baby voordoet hoe het moet
  6

  Opvallend: verweesde orang-oe­tan weet niet hoe ze haar jong moet voeden, tot dierenver­zorg­ster met eigen baby voordoet hoe het moet

  De verzorgers van een dierentuin in de Amerikaanse staat Virginia werden hoe langer hoe zenuwachtiger: waarom slaagde orang-oetan Zoe er toch niet in haar pasgeboren kleintje te voeden? De zoo schakelde een opvallende hulplijn in: een dierenverzorgster die zelf onlangs mama was geworden. Zij gaf de orang-oetan een kleine peepshow met haar eigen baby. En jawel... minder dan 24 uur later slaagde de aap er eindelijk in haar jong te voeden. De zoo deelt het opvallende succesverhaal in een persbericht, inclusief beelden van de toch wel bijzondere aanpak.