Hond verdwenen? Kijk dan eens in de kinderkamer

VideoKristin Leigh Rhynehart had naar eigen zeggen al het hele huis afgezocht naar haar trouwe viervoeter en kon hem op geen van zijn vertrouwde plekjes vinden. Een en ander werd snel duidelijk toen ze uiteindelijk even in de kamer van haar dochtertje ging piepen, waar de twee rustig een middagdutje lagen te doen.

 1. Vrouw adopteert terminale hond en maakt van zijn laatste dagen een feest

  Vrouw adopteert terminale hond en maakt van zijn laatste dagen een feest

  Terminale kanker of niet, Nicole Elliot verloor enkele weken geleden haar hart aan deze schattige knaap. Ze plukte reddingshond Chester weg uit het asiel, vastbesloten als ze is om van zijn laatste dagen een onvergetelijk festijn te maken. De dierenvriend uit Columbus (Georgia) stelde niet alleen een indrukwekkende 'bucket list' op, ze maakte ook een Facebookpagina aan om de wereld te laten meegenieten van zijn dolle avonturen.
 2. Hoe weeskatje opgroeit tot beste vriend van golden retriever
  Play
  Video

  Hoe weeskatje opgroeit tot beste vriend van golden retriever

  Plagen is liefde vragen en dat is duidelijk te zien in deze schattige timelapse, waarin te zien is hoe de speelse kitten Koda opgroeit met 'grote broer' Keelo. En hem vooral maar wat graag lastig valt. Nochtans, lagen de twee de afgelopen acht maanden net zo vaak samen te stoeien als te soezen en lieten ze zien er ook absoluut geen probleem mee te hebben om uit dezelfde kom te eten. Het filmpje werd intussen al meer dan 400.000 keer bekeken.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

Wetenschap & Planeet