Baldo
Volledig scherm
Baldo © Instagram laburritabaldomera

Hereniging met ezel na lockdown ging viraal, één jaar later blikt Ismael Fernandez terug: “Mijn leven is serieus veranderd”

Een jaar geleden veroverden de Spaanse Ismael Fernandez Arias uit Malaga en zijn ezel Baldomera veel harten. In een filmpje was te zien hoe de ezel luid begon te balken wanneer hij Ismael Fernandez Arias terugzag na de eerste lockdown in Spanje. De coronapandemie kon de band tussen de twee niet stukmaken, in tegendeel. Nu, een jaar later, blikt de Spanjaard terug op het moment dat zijn leven voorgoed heeft veranderd. 

4 reacties

 • Andy Van Hullenberg

  1 maand geleden
  Liefde van dieren is gemeend en eerlijk.....
 • Crista Vandermeulen

  1 maand geleden
  Heb er 2 kado´gedaan voor mn pa zn verjaardag Rotverwend zijn ze en inderdaad heel veel vriendschap krijg je der van
 • Charity Swinnen

  1 maand geleden
  Inderdaad een ezel heeft graag gezelschap, mag ook van een ander dier zijn, als hij maar niet alleen staat.
 • Johan Vanautgaerden

  1 maand geleden
  Wij hebben 3 ezels en geloof het of niet maar het zijn zo'n lieve dieren en grote knuffelaars.Wanneer het etenstijd is laten ze het wel horen en dom zijn ze zeker niet. Het is wel geen goede idee indien je een ezel wil van hem of haar alleen op een weide te plaatsen Het is en blijft een kuddedier, ze hebben net zoals wij een maatje nodig.
 1. Hier kan je vrij zwemmen tussen 'ongevaarlijke' witte haaien: “Ze lijken niet geïnteresseerd”
  Play

  Hier kan je vrij zwemmen tussen 'ongevaar­lij­ke' witte haaien: “Ze lijken niet geïnteres­seerd”

  Aan de kust in Californië kan je zwemmen tussen witte haaien. Het fenomeen werd vastgelegd door dronebeelden. Onderzoek wijst uit dat de haaien niet geïnteresseerd zijn in de mensen die er rondzwemmen. De haaien die er voorkomen zijn heel jong en kunnen niet goed jagen. Daarom komen ze naar het ondiepe, op zoek naar de pijlstaartroggen. Als de dieren niet worden bedreigd, zullen ze de mensen ook niet lastigvallen.

Wetenschap & Planeet