Volledig scherm
© YouTube

Hartverscheurende beelden tonen hoe hond wanhopig probeert puppy’s te bevrijden van onder ingestort huis

DierenEen dierenwelzijnsorganisatie uit India heeft pakkende beelden gedeeld van een reddingsoperatie van enkele puppy’s. De jongen waren bedolven geraakt onder puin toen het huis waarin ze zich bevonden, instortte door hevige regen. Op de beelden is te zien hoe de moeder van de pups wanhopig helpt bij het uitgraven van haar kleintjes.

12 reacties

 • Nutsie Blijgezindt

  1 jaar geleden
  deze samenwerking tussen mens en dier is onroerend !!! opluchting en ontroering dat alles okee is met de lieve hondenmama en haar kids zoiets geeft hoop dat niet alles op deze toch wrede wereld naar de knoppen is..........!!! good luck,doggies...het gaat jullie goed...may you have a beattyfull life !!! thanks for the peoples who saved the puppies life !!! respect !!! greetzzz nutsie
 • Sophie Welters

  1 jaar geleden
  Heel fijn en de mensen daar bedankt was super wat jullie deden samen met de moeder van de kleintjes
 • Ronny Thijssen

  1 jaar geleden
  Wat een enorm warm gevoel krijg je daar van. Naast al die egoïstische toestanden van medemensen. Neen, hier zijn geen woorden voor, proficiat voor de inzet van deze mensen. Top!!
 • Yvonne van Rosmalen

  1 jaar geleden
  Zo mooi. Een dieren vriend dus. En van uit Nederland zeg ik dank je wel. Voor het reden van deze mamma hond met haar kleintjes.
 • Lilly Tubee

  1 jaar geleden
  Wauw super, wat een instinct hebben de dieren toch, dat ze gewoon voelen dat haar pups nog leven. Veel respect voor Animal Aid, en natuurlijk de moederhond
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig

Wetenschap & Planeet