Twitter @bosedwin
Volledig scherm
© Twitter @bosedwin

Fotograaf schiet unieke foto van zwerm spreeuwen

De Duitse fotograaf Daniel Biber legde een bijzonder tafereel vast in Spanje. Hij zag thuis pas hoe bijzonder zijn foto van een zwerm spreeuwen was. Samen vormen ze één grote vogel tegen het decor van een schitterende Costa Brava.

10 reacties

 • Patrick Duyck

  5 jaar geleden
  Dus omdat sommige hieronder dit niet kunnen vastleggen , is er een geurtje aan. Ja man
 • chantal vanlaere

  5 jaar geleden
  Kan goed zijn als je aan de andere kant stond dat het gewoon een zwerm was nu is het prachtig.Straks zijn de sprookjesgelovers weer overtuigd dat het een engel is
 • christianne bruyland

  5 jaar geleden
  als je wil dat je foto als naturel overkomt, dan moet je niet met deze afkomen, trukendoos
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  Sommige hieronder zullen toch eens meer in de lucht moeten kijken. Ik heb al vele malen figuren zien ontstaan bij het zenuwachtig gedoe van een grote zwerm vogels. Als ze opvliegen en recht wegvliegen ga je nooit figuren zien maar als ze van plan zijn op een bepaalde plaats te blijven en ze worden gestoord dan kan je allerlei vormen zien waarom niet deze vorm.
 • Eddy Wolfs

  5 jaar geleden
  Ik maak zelf veel foto's, maar zoiets is me nog nooit gelukt. Al begin ik een vaag vermoeden te hebben dat die foto niet naturel door de lens van deze Duitse fotograaf is ontstaan.
 1. Waarom besproeien mensen zich met potvisuitwerpselen? “Per gram betaal je bijna evenveel als voor goud”
  Waarom kost dit zoveel?

  Waarom besproeien mensen zich met potvisuit­werp­se­len? “Per gram betaal je bijna evenveel als voor goud”

  In de darmen van sommige potvissen ontstaat er iets werkelijk unieks: een speciaal goedje genaamd ‘ambergris’. Dat doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Maar in de parfumindustrie zijn deze zeldzame ‘potvisuitwerpselen’ een fortuin waard. Men noemt het niet voor niets drijvend goud. Ontdek hier waarom het zo duur is, hoe je het kan herkennen, wat je zeker niet mag doen als je het vindt en of je het mag houden.