AP
Volledig scherm
© AP

Familie van Bigfoot? Mysterieuze "wolfachtige" stelt experts voor raadsel

Experts en natuurliefhebbers staan voor een raadsel sinds een boer in de Amerikaanse staat Montana vorige week een 'wolfachtig' dier heeft doodgeschoten dat op enkele honderden meters afstand van zijn vee kwam. Sommigen hopen op een weerwolf of familie van de 'Bigfoot'.

22 reacties

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Daarmee heb je dan ook je babbeltje gehad, Christine Laevers. Ik vraag me af wat een afrikaanse hond en een hyena in de USA doen.
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Aan de grote oren en de bek te zien, lijkt het een mix te zijn van iets met een wilde Afrikaanse hond of een hyena. Misschien weten ze het al, maar de pers moet zijn babbeltje kunnen doen.
 • Tim Heye

  5 jaar geleden
  Hij heeft gewoon een hond neergeschoten.
 • Anonymous

  5 jaar geleden
  Gewoon een groot dier. Mensen van 2 meter 50 zie je ook niet elke dag, maar ze bestaan.
 • Filip Desmedt

  5 jaar geleden
  Het ergste is , dat het weer maar eens afgeschoten is .... Alles wordt door het mens-dom gewoon afgeknald , vermoord , ..... en dan maar zagen over dat alles aan het uitsterven is ....
 1. Heldhaftige hond beschermt zijn schapenkudde en doodt maar liefst 8 coyotes
  7

  Heldhafti­ge hond beschermt zijn schapenkud­de en doodt maar liefst 8 coyotes

  En de prijs voor beste herdershond gaat naar... Casper! Casper is bijna twee jaar en woont in de Amerikaanse staat Georgia. Zijn dagtaak is het beschermen van een kudde schapen en dat doet hij wel heel erg goed. Een roedel coyotes, ook gekend als prairiehonden, probeerden de schapenkudde aan te vallen, maar dat was buiten de witte viervoeter gerekend. Eigenhandig doodde Casper maar liefst acht wilde coyotes.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.