Oibswamppark
Volledig scherm
© Oibswamppark

Eerst dacht hij dat het om vastgevroren boomwortels ging. Dan zag hij tanden

De ijzige koude in de Verenigde Staten laat zich ook voelen in North Carolina. Toen George Howard poolshoogte ging nemen hoe het gesteld was met de dieren in het Shallotte River Swamp park stelde hij iets bijzonders vast. De Amerikaan meende enkele boomwortels in het bevroren moeras te ontwaren. Maar dan zag hij plots tanden.

8 reacties

 • ANN LIMBOS

  5 jaar geleden
  Ik heb ook zo'n mechanisme nodig om de winter te overleven.
 • Gaston Foubert

  5 jaar geleden
  De mens komt voort uit de primaten en die waren volledig behaard. Door de evolutie is de mens zich gaan kleden en is de beharing uitgebleven. Ik zou de mens dus geen misbaksel noemen maar een intelligent wezen.
 • Conny Van den Bosch

  5 jaar geleden
  nog maar eens het bewijs dat de mens eigenlijk een misbaksel is van de schepping, wij overleven de koude zelfs niet met dikke jassen en verwarming en in de zomer moeten we airco hebben.
 • Tina Colpaert

  5 jaar geleden
  Mijn waterschildpadden "slapen" ook elk jaar tijdens de winter
 • Gerd Peeters

  5 jaar geleden
  Handig als je een krokodil bent, kan je niet doodvriezen.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Nieuwe DNA-gegevens linken oorsprong coronavirus aan wasbeerhonden op markt Wuhan

  Nieuwe DNA-gegevens linken oorsprong coronavi­rus aan wasbeerhon­den op markt Wuhan

  Al jaren wordt er onderzoek gevoerd naar de oorsprong van het coronavirus, maar op een definitief antwoord blijft het wachten. Ontstond het virus in een Chinees laboratorium of verspreidde het zich van dier op mens? Een nieuwe analyse van een team internationale wetenschappers leunt alvast aan bij die laatste theorie. Zo beweren zij dat een wasbeerhond die op de voedselmarkt in de Chinese stad Wuhan werd verkocht mogelijk drager van het virus was.